28 agosto 2010

Pobre de mi... ja s'han acabat les festes :(

Dissabte 28 d’Agost de 2010, dia de reflexió. Ha arribat el final de les festes i el dilluns tot lo món a treballar... Sols ens queda eixe regust agredolç entre lo bé que ens ho hem passat i el pensament de que ja ha acabat tot. Per a mi han segut unes festes inoblidables de les quals destacaria, a part de la insuportable calor que ens ha ofegat i acompanyat durant tota la setmana, la diversió de les paelles, la Nit de l’Olla, la Mascletà Tavernera (tradició que va consolidant-se) i la xaranga del dimecres, la majestuositat de l’Entrada de Moros i Cristians i la crítica sempre humorística de la Retreta.
Ens queda hui i demà per a recuperar-nos i fer-nos a la idea de que fins l’any que ve, res. No obstant hui és dissabte i final de mes i, per tant, toca sopar a la comparsa, els més valents, els menys cansats o els més recuperats tenim una cita en la comparsa, encara que no crec que ningú tinga massa ganes.
Diuen que el final de les festes no és més que el començament de les pròximes, a més estos dies comencen les festes de Benigànim i La Pobla del Duc, pròximament les de l’Olleria i Atzeneta... en fi, qui no es consola es perquè no vol...
En breu podreu vore a aquest bloc les fotos de les festes per a recordar els bons moments viscuts.
Pròximament farem les reunions de final d’exercici i la de principi de l’exercici 2011 en dates que seran us comunicades als membres de la comparsa amb la major brevetat possible. A la primera tractarem temes bàsicament econòmics i analitzarem l’estat de les arques i a la segon tractarem les baixes i noves incorporacions, les loteries, repartiment de tasques, etc.

No hay comentarios: